Over Yvonne.

Olo! Ik ben Yvonne de eigenaar en oprichter van Rieschke.nl! Ik ben gefascineerd door het leren kennen van andere culturen en ben al sinds mijn tienerjaren fanatiek aan het reizen. De Europese landen heb ik al jaren geleden van mijn lijstje afgestreept. De afgelopen tijd heeft de focus zich verlegd naar meer “ontontgonnen” plekken zoals Tibet, Myanmar en Noord-Korea. Al mijn reizen worden gekenmerkt door avontuur en een lokale focus. Ik vind dat je alleen op die manier een land en cultuur echt kan leren kennen. Mijn favorieten zijn nog altijd de natuur in Canada, de steppes in Mongolië en de hooglanden van Tibet. Ook de bij de mainstream toerist geliefde bestemmingen als Thailand, Sri Lanka en Cambodja heb ik aangedaan. Ik zoek de meest uiteenlopende bestemmingen op. Zo ben ik ook in Zimbabwe, Kenia en de meeste Zuid-Amerikaanse landen geweest.

Rieschke.nl is voortgekomen uit mijn passie voor reizen. Tijdens mijn eerste wereldreis begon ik al een “waar ben jij nu” blog zodat mijn familie en vrienden m’n reis konden volgen. Tijdens de laatste wereldreis ben ik begonnen met mijn blog Rieschke.nl. Inmiddels ben ik ook actief op social media (Facebook). Je kunt mij volgen om meer te weten te komen.

Op regelmatige basis werk ik samen met andere reisgerelateerde bedrijven en sites. Mocht je interesse hebben in een samenwerking neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.